Ranná zrážka 2 kamiónov a dodávky na D1 ochromila dopravu v smere do Bratislavy


Foto: Ranná zrážka 2 kamiónov a dodávky na D1 ochromila dopravu v smere do Bratislavy Foto: Prezídium hasičského a záchranného zboru

Ranná dopravná nehoda dvoch kamiónov a dodávky na D1 spôsobila rozsiahle dopravné obmedzenia v smere do Bratislavy. Dopravní policajti už vyšetrujú presné okolnosti za akých k nehode došlo.

Auto zn. Iveco narazilo do odstaveného Volva s technickou poruchou.

„Podľa zistených informácií z miesta dopravnej nehody do návesu nákladného motorového vozidla zn. Volvo (EČV ZV) odstaveného v pravom jazdnom pruhu kvôli technickej poruche z doposiaľ presne nezistených príčin narazilo nákladné motorové vozidlo zn. Iveco (EČV ZA),“ informovala Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave.

V dôsledku nárazu sa celá jazdná súprava nákladného vozidla posunula do stredného a pravého jazdného pruhu. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky a hliadka Národnej diaľničnej spoločnosti. 43-ročný vodič vozidla zn. Iveco skončil v nemocnici.


Pri nehode došlo k úniku ropných produktov, ktoré príslušníci Hasičského a Záchranného zboru odstránili.

Účastníkov nehody podrobili policajti dychovej skúške, ktorá prítomnosť alkoholu v dychu vodičov nepotvrdila. Celkovú škodu, ktorá vznikla pri nehode, vyčíslili na viac ako 40 000 eur.

Počas dokumentovania nehody a odstraňovania jej následkov usmerňovali dopravu policajti. V súčasnosti je už cesta úplne prejazdná.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava