Polícia v Čunove zadržala sexuálneho exhibicionistu, 53-ročnému Gáborovi hrozí väzenie až na 3 roky


Foto: Polícia v Čunove zadržala sexuálneho exhibicionistu, 53-ročnému Gáborovi hrozí väzenie až na 3 roky Foto: ilustračná

Včera, 3. apríla okolo 11:00 sa mal 53-ročný občan Maďarska dopustiť protiprávneho konania, exhibicionizmu, na cyklistickom chodníku v blízkosti jedného z Čunovských jazier.

„Počas toho ako uvedeným miestom bežala poškodená žena, úmyselne odhaliť pred ženou svoje prirodzenie. Nakoľko sa takýmto konaním mal dopustiť sexuálneho exhibicionizmu ako aj verejného pohoršenia, žena z miesta utiekla a kontaktovala políciu,“ informoval Michal Szeiff, hovorca KR PZ v Bratislave.

Policajná hliadka po hlásení muža zadržala a eskortovala na príslušné policajné oddelenie. Polícia vzniesla obvinenie z trestného činu výtržníctva voči 5-ročnému Gáborovi K.


„V tejto súvislosti si dovoľujeme podotknúť , že pri každom páchaní protiprávneho konania je rýchla a bezodkladná reakcia občanov pre políciu veľkým prínosom, nakoľko pravdepodobnosť zadržania páchateľa a objasnenia skutku je ďaleko vyššia, ako v prípadoch, keď sa skutky oznamujú s väčším časovým odstupom po čine,“ uvádza hovorca.

 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ v Bratislave