Polícia informovala o dopravných obmedzeniach, ku ktorým môže dojsť 4. mája v centre Starého mesta


Foto: Polícia informovala o dopravných obmedzeniach, ku ktorým môže dojsť 4. mája v centre Starého mesta Foto: Ilustračná

Polícia upozorňuje vodičov na dopravné obmedzenia, s ktorými Dopravný inšpektorát počíta v súvislosti s verejným zhromaždením v uliciach Starého mesta. Zajtra popoludní, teda 4. mája zhruba od 15:00 až do ukončenia verejného zhromaždenia, bude dopravu v centre usmerňovať polícia.

K dopravným obmedzeniam môže dôjsť na Ulici Imricha Karvaša, na Mýtnej, Radlinského, Obchodnej, Mickiewiczovej, Ul. 29. augusta, Špitálskej, ale aj na Kollárovom námestí, Námestí 1. mája, Hurbanovom námestí, Námestí SNP, Kamennom námestí, Štefánikovej a Vysokej ulice, Palisádach, Zochovej, Hodžovom námestí, ako aj v priľahlých uliciach Starého mesta.

Počas udalosti môže dôjsť aj k obmedzeniu mestskej hromadnej dopravy.

„Dopravu v uvedených úsekoch budú usmerňovať a regulovať hliadky dopravnej polície podľa vzniknutej dopravno-bezpečnostnej situácie. V tejto súvislosti vyzývame vodičov, aby rešpektovali pokyny polície a pokiaľ je to možné, aby na prejazd použili inú trasu,“ uvádza Lucia Mihalíková, hovorkyňa KR PZ v Bratislave. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Bratislava