Deň župných škôl v Avione prilákal takmer 27 000 účastníkov, predstavilo sa tu 49 stredných škôl


Foto: Deň župných škôl v Avione prilákal takmer 27 000 účastníkov, predstavilo sa tu 49 stredných škôl Foto: Bratislavský samosprávny kraj

Siedmy ročník Dňa župných škôl v Avione prilákal veľké nožstvo návštevníkov. 19. januára prišlo d obratislavského Avionu takmer 27 000 návštevníkov. V porovnaní s minuloročným poduajtím je to o 7,6% viac.

„Dňa župných škôl sa zúčastnili žiaci z vyše 41 bratislavských a 43 mimobratislavských škôl, čo je nárast o viac než 20 zúčastnených základných škôl oproti minulému roku, kedy prišli na podujatie žiaci z 62 základných škôl z celého Bratislavského kraja,“ uvádza Bratislavský samosprávny kraj.


Na akcii sa školákom a rodičom predstavilo spolu 49 stredných škôl v pôsobnosti BSK. Školy návštevníkov upútali okrem iného aj vystúpeniami na pódiu.


SUŠ scénického výtvarníctva na Sklenárovej sa predstavila s hodinovou módnou prehliadkou, Tanečné konzervatórium Evy Jaczovej na Gorazdovej klasickým, moderným a ľudovým tancom, žiaci zo Športového gymnázia predviedli ukážky volejbalu, športovej gymnastiky, džuda a zápasenia. Záver na pódiu patril SOŠ gastronómie a hotelových služieb na Farského a energickej kapele Kmeťoband.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Bratislavský samosprávny kraj