Silvestrovský program, svetelná šou a ohňostroj v Bratislave prebehne tento rok vo veľkom štýle


Foto: Silvestrovský program, svetelná šou a ohňostroj v Bratislave prebehne tento rok vo veľkom štýle Foto: Mesto Bratislava

Bratislavu čaká silvestrovská párty. Svetelná show, ohňostroj a diskotéka pod holým nebom nebudú chýbať. Hlavným miestom osláv nového roka bude Námestie Ľudovíta Štúra a Hviezdoslavovo námestie v Starom Meste. 

Zaujímavým zážitkom pre návštevníkov bude vizuálno-svetelná show s nadrozmernou svetelnou časomierou na Námestí Ľ. Štúra, ktorá bude odratávať záverečné

minúty starého roka. Spolu so scenériou dunajského nábrežia tak ponúkne skvelý vizuálny zážitok a odstupňuje napätie, kým presne o polnoci z lode na Dunaji odštartujú tradičný bratislavský silvestrovský ohňostroj.

„Sústredili sme sa na využitie nových technológií, aby sme starý rok odprevadili, ako sa patrí a nový rok privítali modernejšie a venovali Bratislavčanom jedinečný zážitok, na ktorý sa len tak ľahko nezabúda. Verím, že sa nám to podarilo a do centra Bratislavy sa prídu počas silvestrovskej noci zabaviť desaťtisíce ľudí,“ zdôraznil primátor Bratislavy Ivo Nesrovnal.

Koncept z dielne Bielej noci v spolupráci so svetelným štúdiom SHOWMEDIA tak bude patriť medzi jeden z najlepších štartov do nového roka. 


Zábava v meste sa začne už od 22:00. Staré Mesto pripravilo na Hviezdoslavovom námestí „warm-up party“ v podobe didžejského pódia. Diskotéka pod holým nebom na námestí potrvá od až do cca 2 hodiny po polnoci. 

Podujatie sa bude konať na jednom mieste, ktoré navyše blízko k Dunaju. Obyvatelia sa tak môžu stretnúť v centre a vychutnať si ohňostroj. okrem toho bude na námestí po prvý raz počas Silvestra vianočný stromček. 

Program pripravili spoločne Hlavné mesto SR Bratislava, spolu s mestskou časťou Staré mesto. O dramaturgiu a réžiu programu sa postaralo o.z. Hlava 98.

O bezpečnosť a nerušený chod silvestrovskej noci sa budú starať posilnené hliadky mestskej a štátnej polície spolu s pracovníkmi strážnej služby a zdravotníkmi.

Zároveň mesto upozorňuje, že podľa VZN z minulého roka o pyrotechnike je prísne zakázané akékoľvek používanie voľne dostupnej pyrotechniky.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mesto Bratislava