POZOR na obmedzenia mestskej hromadnej dopravy, na križovatke Vajnorská-Bajkalská menia koľaje


Foto: POZOR na obmedzenia mestskej hromadnej dopravy, na križovatke Vajnorská-Bajkalská menia koľaje Foto: facebook.com/dpb.sk

Dopravný podnik Bratislava upozorňuje cestujúcich, že počas dní 17., 18, a 19. november bude prebiehať výmena koľají na križovatke Bajkalská - Vajnorská. Z toho dôvodu bude doprava obmedzená. Do premávky bude nasadená aj náhradná autobusová doprava. Obmedzenie potrvá len do konca víkendu. V pondelok, 20. 11, bude doprava premávať bez obmedzení.

Obmedzenia v doprave sa dotknú linky číslo 2, ktorá premávať nebude. 

Linka číslo 4 medzi Dúbravkou a zastávakou Trnavské mýto bude premávať bez zmeny trasy. Od Trnavského mýta však pôjde odklonom do Ružinova po trase liniek 8 a 9, a to aj cestou späť.


Autobusová náhradná doprava linky č. X2 bude premávať po okružnej trase: ŽST Nové Mesto (z nástupišťa linky 196), Vajnorská, Trnavské mýto, Krížna, Vazovova, Floriánske námestie, Radlinského, Blumentál, Vazovova, Krížna, Trnavské mýto, Vajnosrká a ŽST Nové Mesto.

Autobusy nádhranej dopravy linky č. X4 premáva po okružnej trase: ZLATÉ PIESKY (zo zastávky liniek 57 a 65 na Starej Vajnorskej), Stará Vajnorská, Vajnorská, Trnavské mýto, Krížna, Vazovova, Floriánske námestie, Radlinského, BLUMENTÁL, Vazovova, Krížna, Trnavské mýto, Vajnorská, Bojnická, Stará Vajnorská, ZLATÉ PIESKY.

Autobusy liniek č. X2 a X4 obslúžia na trase existujúce zastávky. Zastávku Legionárska na Krížnej v smere Blumentál obslúžia na električkovej zastávke.
Autobusy linky X4 obslúžia v smere Zlaté piesky aj novozriadenú zastávku Zátišie na Vajnorskej ul. (pred železničným nadjazdom).


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Dopravný podnik Bratislava